Nämä ehdot koskevat Internet-foorumin käyttöä osoitteessa https://forum.talry.fi. Käyttääksesi foorumia sinun täytyy hyväksyä foorumia ylläpitävän yhdistyksen Tampereen ATK- ja Lautapeli ry. ehdot.

Yritys voi tarjota muita tuotteita ja palveluita eri ehdoilla. Nämä ehdot koskevat vain foorumin käyttöä.

Siirry kohtaan:

Tärkeät ehdot

Nämä ehdot sisältävät tärkeitä ehtoja, jotka vaikuttavat oikeuksiisi ja vastuihisi, kuten kohdan Vastuunrajoituslausekkeet vastuunrajoituslausekkeet, yrityksen vastuun rajoitukset sinua kohtaan kohdassa Vastuun rajoitukset, suostumuksesi suojata yritystä vahingoilta, jotka aiheutuvat foorumin väärinkäytöstäsi Vastuu käytöstäsi ja sopimus riitojen sovittelusta kohdassa Riidat.

Oikeutesi käyttää foorumia

Yritys antaa sinulle oikeuden käyttää foorumia näiden ehtojen mukaisesti. Kaikkien täytyy hyväksyä nämä ehdot käyttääkseen foorumia.

Ehdot foorumin käyttämiselle

Oikeutesi käyttää foorumia edellyttää seuraavien ehtojen täyttymistä:

 1. Olet vähintään 13-vuotias.

 2. Et saa enää käyttää foorumia, jos yhdistys ottaa sinuun yhteyttä suoraan ilmoittaakseen, ettet saa.

 3. Sinun täytyy käyttää foorumia kohtien Hyväksyttävä käyttö ja Sisältöstandardit mukaisesti.

Hyväksyttävä käyttö

 1. Sinun ei tule rikkoa lakia käyttäessäsi foorumia.

 2. Sinun ei tule käyttää tai yrittää käyttää toisen henkilön tiliä foorumilla ilman hänen nimenomaista lupaansa.

 3. Sinun ei tule ostaa, myydä tai muutoin vaihtaa foorumin käyttäjätunnuksia tai muita yksilöllisiä tunnuksia.

 4. Sinun ei tule lähettää mainoksia, ketjukirjeitä tai muita markkinointiviestejä foorumin kautta tai käyttää foorumia osoitteiden tai muiden henkilötietojen keräämiseen kaupallisia postituslistoja tai tietokantoja varten.

 5. Sinun ei tule automatisoida pääsyä foorumiin tai valvoa foorumia hakurobotilla, selaimen lisäosalla tai laajennuksella tai muulla tietokoneohjelmalla, joka ei ole verkkoselain. Voit indeksoida foorumia sen indeksoimiseksi julkisesti saatavilla olevaan hakukoneeseen, jos ylläpidät sellaista.

 6. Sinun ei tule käyttää foorumia lähettääksesi sähköpostia jakelulistoille, uutisryhmiin tai ryhmäsähköpostialiaksiin.

 7. Sinun ei tule virheellisesti antaa vaikutelmaa, että olet sidoksissa yhdistykseen tai yhdistyksen hyväksymä.

 8. Sinun ei tule hyperlinkittää kuviin tai muuhun ei-hypertekstisisältöön foorumilla muilla verkkosivuilla.

 9. Sinun ei tule poistaa omistajuutta osoittavia merkkejä aineistoista, joita lataat foorumilta.

 10. Sinun ei tule näyttää mitään foorumin osaa muilla verkkosivustoilla

 11. Sinun ei tule poistaa käytöstä, välttää tai kiertää turvallisuus- tai pääsyrajoituksia foorumilla.

 12. Sinun ei tule rasittaa foorumin infrastruktuuria kohtuuttomalla määrällä pyyntöjä tai pyynnöillä, joiden tarkoitus on tuottaa kohtuuton kuormitus foorumin taustalla oleville tietojärjestelmille.

 13. Sinun ei tule matkia muita foorumin kautta.

 14. Sinun ei tule kannustaa tai auttaa ketään näiden ehtojen rikkomisessa.

Sisältöstandardit

 1. Sinun ei tule lähettää foorumille sisältöä, joka on laitonta, loukkaavaa tai muutoin haitallista muille. Tähän sisältyy sisältö, joka on häiritsevää, sopimatonta tai loukkaavaa.

 2. Sinun ei tule lähettää foorumille sisältöä, joka rikkoo lakia, loukkaa jonkun immateriaalioikeuksia, loukkaa jonkun yksityisyyttä tai rikkoo sopimuksia, joita sinulla on muiden kanssa.

 3. Sinun ei tule lähettää foorumille sisältöä, joka sisältää haitallista tietokonekoodia, kuten tietokoneviruksia tai vakoiluohjelmia.

 4. Sinun ei tule lähettää foorumille sisältöä ainoastaan paikkamerkiksi, tietyn osoitteen, käyttäjätunnuksen tai muun yksilöllisen tunnisteen pitämiseksi.

 5. Sinun ei tule käyttää foorumia sellaisten tietojen paljastamiseen, joita sinulla ei ole oikeus paljastaa, kuten muiden luottamukselliset tai henkilökohtaiset tiedot.

Yhdistys voi tutkia ja nostaa syytteen näiden ehtojen rikkomuksista täydessä laillisessa laajuudessa. Yhdistys voi ilmoittaa lainvalvontaviranomaisille ja tehdä yhteistyötä niiden kanssa nostaessaan syytteen lain ja näiden ehtojen rikkomuksista.

Yhdistys pidättää oikeuden muuttaa, muokata ja poistaa sisältöä foorumilla mistä tahansa syystä. Jos uskot jonkun lähettäneen sisältöä foorumille näiden ehtojen vastaisesti, ota meihin yhteyttä välittömästi.

Tilisi

Sinun täytyy luoda tili ja kirjautua sisään käyttääksesi joitakin foorumin ominaisuuksia.

Tilin luomiseksi sinun on annettava joitakin tietoja itsestäsi. Jos luot tilin, hyväksyt antavasi vähimmillään kelvollisen sähköpostiosoitteen ja pitäväsi tämän osoitteen ajan tasalla. Voit sulkea tilisi milloin tahansa lähettämällä sähköpostiviestin osoitteeseen matti.leppanen@talry.fi.

Hyväksyt olevasi vastuussa kaikista tiliäsi käyttämällä tehdyistä toimista, riippumatta siitä, ovatko ne valtuuttamiasi, kunnes joko suljet tilisi tai ilmoitat yhdistykselle, että tiliisi on murtauduttu. Hyväksyt ilmoittavasi yhdistykselle välittömästi, jos epäilet, että tiliisi on murtauduttu. Hyväksyt valitsevasi turvallisen salasanan tilillesi ja pitäväsi sen salassa.

Yhdistys voi rajoittaa, hyllyttää tai sulkea tilisi foorumilla tekijänoikeuksiin liittyvien poistopyyntöjen käsittelyä koskevan käytäntönsä mukaisesti tai jos yritys uskoo kohtuudella, että olet rikkonut jotakin näiden ehtojen säännöistä.

Sisältösi

Mikään näissä ehdoissa ei anna yhdistykselle omistusoikeuksia immateriaalioikeuksiin, joita jaat foorumilla, kuten tilitietosi, viestit tai muu foorumille lähettämäsi sisältö. Mikään näissä ehdoissa ei myöskään anna sinulle omistusoikeuksia yhdistyksen immateriaalioikeuksiin.

Sinun ja yhdistyksen välillä olet yksinomaisesti vastuussa foorumille lähettämästäsi sisällöstä. Hyväksyt, etkä anna valheellisesti ymmärtää, että foorumille lähettämäsi sisältö on yhdistyksen sponsoroimaa tai hyväksymää. Nämä ehdot eivät velvoita yhdistystä säilyttämään, ylläpitämään tai antamaan kopioita lähettämästäsi sisällöstä, ja muuttamaan sitä näiden ehtojen mukaisesti.

Foorumille lähettämäsi sisältö kuuluu sinulle, ja sinä päätät mitä oikeuksia haluat antaa muille sen osalta. Vähimmillään lisensoit kuitenkin yhdistyksen tarjoamaan lähettämääsi sisältöä foorumille muille foorumin käyttäjille. Tämä erikoislisenssi sallii yhdistyksen kopioivan, julkaisevan ja analysoivan foorumille lähettämääsi sisältöä.

Kun lähettämäsi sisältö poistetaan foorumilta joko sinun tai yhdistyksen toimesta, yhdistyksen erikoislisenssi päättyy, kun viimeinen kopio katoaa yhdistyksen varmuuskopioista, välimuisteista ja muista järjestelmistä. Muut lisenssit, joita sovellat lähettämääsi sisältöön, kuten Creative Commons -lisenssit, voivat jatkua sisältösi poistamisen jälkeen. Nämä lisenssit voivat antaa muille tai yhdistykselle itselleen oikeuden jakaa sisältöäsi jälleen foorumin kautta.

Muut, jotka vastaanottavat foorumille lähettämääsi sisältöä, voivat rikkoa ehtoja, joiden mukaisesti lisensoit sisältösi. Hyväksyt, että yhdistys ei ole vastuussa sinulle näistä rikkomuksista tai niiden seurauksista.

Vastuusi

Hyväksyt suojaavasi yhdistystä muiden oikeudellisilta vaateilta, jotka liittyvät näiden ehtojen rikkomukseesi tai muiden näiden ehtojen rikkomuksiin, jotka on tehty käyttämällä tiliäsi. Sekä sinä että yhdistys hyväksytte ilmoittavanne toiselle osapuolelle oikeudellisista vaateista, joissa saatat joutua suojaamaan yhdistystä, mahdollisimman pian. Jos yhdistys ei ilmoita sinulle ajoissa oikeudellisesta vaateesta, sinun ei tarvitse suojata yhdistystä vahingoilta, joita vastaan olisit voinut puolustautua, jos ilmoitus olisi annettu ajoissa. Hyväksyt antavasi yhdistyksen hallita niiden oikeudellisten vaateiden tutkintaa, puolustusta tai selvitystä, joissa sinun täytyisi suojata yhdistystä, ja tekeväsi yhteistyötä näissä toimissa. Yhdistys hyväksyy, ettei se hyväksy sopimuksia, joka tunnustaa syyllisyytesi tai antaa sinulle velvoitteita, ilman sinun ennakkohyväksyntääsi.

Vastuunrajoituslausekkeet

Hyväksyt kaiken riskin foorumin sekä foorumin sisällön käytöstä. Lain sallimassa määrin yhdistys ja sen toimittajat tarjoavat foorumin sellaisenaan ilman minkäänlaisia takuita.

Foorumi saattaa hyperlinkittää ja integroida muiden ylläpitämiä foorumeita ja palveluita. Yhdistys ei anna takuita muiden ylläpitämistä palveluista tai niiden tarjoamasta sisällöstä. Muiden ylläpitämien palveluiden käyttöä voi koskea muut sinun ja palvelua ylläpitävän tahon väliset ehdot.

Vastuun rajoitukset

Yhdistys tai sen toimittajat eivät ole vastuussa sinulle sopimusrikkomuksesta aiheutuvista vahingoista, joita niiden henkilökunta ei olisi voinut kohtuudella ennakoida, kun hyväksyit nämä ehdot.

Lain sallimassa määrin kokonaisvastuu sinulle foorumiin tai foorumin sisältöön liittyvissä vaateissa on rajoitettu 50 dollariin.

Palaute

Yhdistys ottaa mielellään vastaan foorumia koskevaa palautettasi ja ehdotuksiasi. Katso miten voit ottaa meihin yhteyttä jäljempänä kohdassa Yhteydenotto.

Hyväksyt, että yritys voi vapaasti toimia antamasi palautteen ja ehdotusten perusteella, eikä yrityksen tarvitse ilmoittaa sinulle palautteesi käyttämisestä, saada lupaasi sen käyttämiseen tai maksaa sinulle. Hyväksyt, ettei lähetä palautetta tai ehdotuksia, joiden uskot olevan luottamuksellisia tai yksinoikeudellisia sinulle tai muille.

Päättäminen

Joko sinä tai yhdistys voitte päättää näissä ehdoissa kuvatun sopimuksen milloin tahansa. Kun sopimuksemme päättyy, myös oikeutesi käyttää foorumia päättyy.

Seuraavat ehdot jäävät voimaan sopimuksen päättymisen jälkeen: Sisältösi, Palaute, Vastuusi, Vastuunrajoituslausekkeet, Vastuun rajoitukset ja Yleiset ehdot.

Yhteydenotto

Voit tehdä ilmoituksen yritykselle näiden ehtojen mukaisesti ja lähettää kysymyksiä yhdistykselle osoitteeseen matti.leppanen@talry.fi.

Yhdistys voi tehdä sinulle näiden ehtojen mukaisen ilmoituksen käyttämällä sähköpostiosoitetta, jonka annat tiliäsi varten foorumilla, tai julkaisemalla viestin foorumin aloitussivulla tai tilisivullasi.

Muutokset

Yhdistys päivitti näitä ehtoja viimeksi 10.10.2022 ja voi päivittää näitä ehtoja uudelleen. Yhdistys julkaisee kaikki päivitykset foorumilla. Merkittäviä muutoksia sisältävien päivitysten tapauksessa yhdistys hyväksyy lähettävänsä sinulle sähköpostiviestin, jos olet luonut tilin ja antanut kelvollisen sähköpostiosoitteen. Yhdistys voi myös julkaista erikoisviestejä tai ilmoituksia sisältäviä päivityksiä foorumilla.

Kun saat ilmoituksen näiden ehtojen päivityksestä, sinun täytyy hyväksyä uudet ehdot, jotta voit jatkaa foorumin käyttämistä.